Oposicions Bombers de l'Ajuntament de Barcelona

Acadèmia Preparació Bombers Barcelona

Si el teu somni és ser bomber a Barcelona, aprofita aquesta oportunitat. Les oposicions de bomber de l'ajuntament de Barcelona es convoquen cada any i s'espera que segueixin convocant. Ara és el moment de començar a preparar-te!

Per superar les oposicions de bomber a l'ajuntament de Barcelona necessites comptar amb la millor preparació. A MasterD Barcelona et proporcionem un servei complet i personalitzat. Ens adaptem a les teves necessitats formatives i et preparem per superar amb èxit les proves teòriques i físiques.


Oposicions de bombers amb MasterD

Posem a la teva disposició el temari actualitzat per a bombers de l'ajuntament de Barcelona, professors que t'orientaran durant tot l'estudi i simulacres d'exàmens. A més et preparem per a l'entrevista personal basant-nos en casos reals, fins i tot les proves físiques de bomber.

En en l'acadèmia de MasterD Barcelona tenim més de 25 anys d'experiència preparant opositors com tu. Rebràs un assessorament personalitzat i flexible.

Anticipa't a la resta d'opositors. Una plaça fixa com a bomber a Barcelona t'està esperant. Aconsegueix la feina que vols amb l'ajuda de MasterD.

 

te informamos sin compromiso

Oposicions Bombers de l'Ajuntament de Barcelona

Estudios mínimos: GRADUADO ESCOLAR
  He leído y acepto la información legalSolicitar Información