Oposiciones Mossos d'Esquadra

Vols ser Mosso D'esquadra?

T´agradaria treballar a la policia autonòmica de Catalunya? Supera les oposicions de Mossos d´esquadra amb MasterD. Ser mosso d‘esquadra comporta una carrera professional amb un bon salari i una ocupació fixa.

Aquesta és la teva oportunitat. S´han produït canvis en els requisits per a Mossos d´esquadra: Ara s'exigeix ​​titulació de batxiller o equivalent. I s'ha eliminat el requisit d'edat màxima.

Actualment els mossos d´esquadra treballen com a policia integral en el camp de la seguretat ciutadana, de la policia judicial, administrativa i científica, entre d´altres.

Anima´t i treballa com a mosso d´esquadra, trobaràs l´ambient perfecte per desenvolupar-te com a persona i com a professional.

 

Preparació Oposicions Mossos

El Cos de Mossos d´esquadra és un cos jove, ja que pocs dels seus integrants superen els 40 anys. També cal destacar que el 15% dels seus components són dones.

Ara et preparem per a l´entrevista personal basant-nos en casos reals.

Con la preparació de les oposicions per mosso d´esquadra tindràs la possibilitat d´entrar en un cos que s´encarrega, entre d´altres, de la seguretat ciutadana, la vigilància d´edificis i dependències de la Generalitat de Catalunya, la vigilància d´espais públics, la policia administrativa i judicial, inspeccionar activitats relacionades amb el medi ambient i el patrimoni cultural, col´laborar amb policies locals, etc.

Les oposicions de mosso d'esquadra consten de tres parts: 

 • Un primer examen amb un qüestionari tipus test de 50 preguntes sobre coneixements generals, uns test d'aptitud i una prova de personalitat.
 • En la segona fase s'avaluen les teves condicions físiques amb un circuit d’agilitat i una cursa llançadora.
 • La tercera prova valorarà els teus coneixements escrits i orals de llengua catalana amb la redacció d’una carta i l’avaluació de l’expressió oral.

 

Proves Físiques Mossos

En MasterD hem desenvolupat un exclusiu i complet sistema d'entrenamente físic que té com a única meta que superis de manera exitosa les proves físiques oficials de la teva oposició.

El nostre exclusiu sistema d´entrenament Personal Trainer 360 es basa en una preparació integral i personalitzada  de les teves proves físiques, tenint en compte tots aquells aspectes essencials de la teva preparació.

 

Academia Mossos MasterD

 

Amb el curs de Mosso d’Esquadra t’ajudem en la teva preparació per presentar-te a les convocatòries que es publiquin de guàrdia urbana de Barcelona. Al teu Campus Virtual tindràs un mòdul amd diferent material per la teva preparació, a més de tellers i classes específiques per Barcelona.

 

Temari Mossos

En MasterD disposaràs del temari actualitzat i adaptat a cada convocatòria. El temari d'oposicions per a mosso consta de 4 blocs dividits en:

 • Coneixements de l'entorn.
 • Institucional. 
 • Seguretat i Policia.
 • Actualitat.

Comença avui mateix a estudiar amb MasterD i aconsegueix la teva plaça a los mossos d´esquadra.

 

Requisits Oposiciones Mossos d'Esquadra

 • Tenir la nacionalitat espanyola.
 • Estar en possessió del títol de batxillerat, tècnic o equivalent.
 • Tenir 18 anys i no superar l'edat establerta per a la jubilació forçosa
 • Fer una alçada mínima d’1.65 m els homes i 1.60 m les dones.
 • No estar inclòs en el quadre d'exclusions mèdiques de la convocatòria.
 • No tenir antecedents penals, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial ferma i no haver estat separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes. 
 • Declaració jurada per la qual es compromet a portar armes.
 • Posseir el permís de conduir vehicles de la classe B, en vigor, o permisos equivalents.

 

INFORMA'T ARA GRATIS I SENSE COMPROMÍS

Oposiciones Mossos d'Esquadra

Estudios mínimos: GRADUADO ESCOLAR
  He llegit i afirmo la informació legal de masterd.es

Entrevista personal
Preparació basada en casos reals
Test psicotècnics
Aprèn a resoldre els test psicotècnics
Simulacres d'examen
Similars als exàmens oficials
Preparació Proves Físiques
Sistema Personal Trainer 360
Temari Mossos
Sempre actualitzat
Formació amb Agents
Classes amb Mossos
Sol·licita Informació