Oposicions de Tècnic Especialista en Serveis Penitenciaris

Oposicions Presons Catalunya

Has pensat a treballar a les serveis penitenciaris de Catalunya? Treballar a les presons és una bona opció per per tenir una feina estable i amb bones condicions a la teva localitat.

En MasterD t’ajudem a aconseguir la teva plaça en el Cos de tècnics dels serveis penitenciaris gràcies al seu curs preparatori per a les oposicions de tècnic especialista en serveis penitenciaris de la Generalitat de Catalunya.

Les oposicions de tècnic especialista en serveis penitenciaris a Catalunya pertanyen al grup C i estan dirigides a persones amb estudis mínims de batxiller. Entre les funcions del qual estan destinades a vetllar per la seguretat interna de les institucions penitenciàries de Catalunya.

Les principals motivacions d’una persona que vulgui accedir al Cos de tècnics d’institucions penitenciàries han de ser la reeducació i la reinserció social dels presos. Entre les seves funcions més destacades es troben vigilar que es compleixen les normes de custòdia i retenció dels presos, contribuir a l’assistència i satisfacció de les necessitats bàsiques dels interns i també l’assistència social dels familiars i les llibertats.

Aquestes oposicions per als serveis penitenciaris, en la seva fase d’oposició, consisteixen en quatre proves. La primera prova consta de dos exercicis: el primer és una prova psicotècnica i el segon un exercici de capacitat física. La segona prova consta de dos qüestionaris de tipus test sobre la part general del temari i sobre la part específica (100 preguntes per cada test). La tercera prova és de coneixements de llengua catalana, i per últim, la quarta és una prova mèdica.

En MasterD posem a la teva disposició un preparador personal i un tutor, ambdós experts en oposicions, que estaran constantment a la teva disposició. A més, et facilitarà tot el temari actualitzat i altres mitjans i materials que t’ajudaran a estudiar. I no ens hem d’oblidar que MasterD prepara els seus alumnes amb l’exclusiu sistema d’estudi P8.10.

No deixis passar més temps, fes-te tècnic especialista dels serveis penitenciaris de Catalunya.

te informamos sin compromiso

Oposicions de Tècnic Especialista en Serveis Penitenciaris

Estudios mínimos: BACHILLER / COU
  He leído y acepto la información legalSolicitar Información