Oposicions de Tècnic Especialista en Serveis Penitenciaris

Oposicions Presons Catalunya

Has pensat a treballar a les serveis penitenciaris de Catalunya? Treballar a les presons és una bona opció per per tenir una feina estable i amb bones condicions a la teva localitat.

En MasterD t’ajudem a aconseguir la teva plaça en el Cos de tècnics dels serveis penitenciaris gràcies al seu curs preparatori per a les oposicions de tècnic especialista en serveis penitenciaris de la Generalitat de Catalunya.

Les oposicions de tècnic especialista en serveis penitenciaris a Catalunya pertanyen al grup C i estan dirigides a persones amb estudis mínims de batxiller. 

Les principals motivacions d’una persona que vulgui accedir al Cos de tècnics d’institucions penitenciàries han de ser la reeducació i la reinserció social dels presos. Entre les seves funcions més destacades es troben vigilar que es compleixen les normes de custòdia i retenció dels presos, contribuir a l’assistència i satisfacció de les necessitats bàsiques dels interns i també l’assistència social dels familiars i les llibertats.

Proves d'aquesta oposició

Aquestes oposicions per als serveis penitenciaris, en la seva fase d’oposició, consisteixen en quatre proves.

En MasterD posem a la teva disposició un preparador personal i un tutor, ambdós experts en oposicions, que estaran constantment a la teva disposició. A més, et facilitarà tot el temari actualitzat i altres mitjans i materials que t’ajudaran a estudiar. I no ens hem d’oblidar que MasterD prepara els seus alumnes amb l’exclusiu sistema d’estudi CEyP8.10.

No deixis passar més temps, fes-te tècnic especialista dels serveis penitenciaris de Catalunya.

Funcions funcionari de presons

En el desenvolupament de les funcions (técnics Especialistes de la Generalitat de Catalunya. Grup de Serveis Penitenciaris)  els correspon, entre altres, les activitats següents:

Infórmate ahora gratis y sin compromiso

Oposicions de Tècnic Especialista en Serveis Penitenciaris

Estudios mínimos: BACHILLER / COU
la información legal de masterd.es

Atenció individualitzada

Entrenador personal

Simulacres d'examen

Similars als exàmens oficials

Classes en directe

Sessions en directe amb el teu professor

Videoclasses 24 hs

Accés a totes les classes en video

Preparació Proves Físiques

Sistema Personal Trainer 360

Activitats en el teu centre

Individuals i en grup

Compartir

Solicitar Información