Oposicions Auxiliar Administratiu Catalunya

Acadèmia preparació auxiliar administratiu

Aconseguir una ocupació fixa com a funcionari de l’administració pública pot estar a l’abast de tothom que s’ho proposi amb aquest curs de preparació per a les oposicions d’auxiliar administratiu de l’administració pública de Catalunya.

Les corporacions locals convoquen constantment places d’auxiliar administratiu, a les quals es poden presentar tots aquells que compleixin els requisits exigits per la institució convocant i que es preparin els temes marcats per a cadascuna de les proves d’accés.

Les funcions principals d’un auxiliar administratiu estan relacionades amb el treball d’oficina, bé sigui tramitant correspondència, rebent documents, atenent trucades telefòniques, arxivant documents, tramitant expedients, actualitzant l’agenda o utilitzant la maquinària d’oficina (fotocopiadores i ordinadors).

Estudia les oposicions d’auxiliar administratiu i podràs treballar en els ajuntaments i altres organismes públics de Catalunya. En MasterD t’oferim un preparador personal i un tutor especialitzat, classes en directe, activitats en los centres, simulacres d'examen i molt més. 

Convocatòries d'auxiliar administratiu

En els darrers anys s'han convocat  al voltant de 2.000 places d'administratiu i auxiliar administratiu a diferents organismes públics de Catalunya. Amb aquest únic curs d'auxiliar administratiu et preparem per presentar-te a convocatòries d auxiliar administratiu i administratiu grups C1 i C2 d’ajuntaments, diputacions provincials, Governs autonómics i universitats.

Proves oposicions auxiliars administratius

Atès que és un temari que prepara diversos àmbits (local, autonòmic, estatal i universitats) no hi ha determinat un tipus i un nombre de proves en concret; això dependrà de l'òrgan que convoca i s'establirà en les bases de la convocatòria, juntament amb els requisits, la forma i el termini per presentar les instàncies, el programa, etc.

Per tant, les proves que a continuació s'enumeren són generals i són possibles en qualsevol convocatòria del grup C1 i C2.

  • Teòrica. La prova de teoria sobre els temes que conformen el programa de la convocatòria generalment és un qüestionari de tipus test. També poden exigir el desenvolupament d'un tema tant escrit com oral, preguntes curtes, etc. Això també dependrà de la mateixa convocatòria.
  • Supòsits pràctics. Consisteix en la resolució d’un supòsit de fet; es fa una sèrie de preguntes sobre el supòsit amb la finalitat d'aplicar la teoria exigida en el programa.
  • Prova d'informàtica. Consisteix a demostrar la capacitat de l'aspirant sobre els programes que en la convocatòria s'exigeixin. Els més comuns són Word, Excel i Access, però això dependrà de l'òrgan que convoca.
  • Tests psicotècnics. Aquí s'inclouen tests d’intel·ligència abstracta, de capacitat verbal, numèrica, de raonament, etc.
  • Català. S'exigeix tenir el certificat de nivell exigit. Quan no se'n tingui, s'haurà de superar una prova de nivell de llengua catalana.

Temaris oposicions d'auxiliar administratiu

El programa detallat de cada convocatòria d'auxiliar administratiu s'estableix a les bases concretes de cada convocatòria (Ajuntaments, Generalitat, diputacions, universitats..) i es publiquen alButlletí Oficial corresponent.
Al campus online tens una secció de convocatòries, amb el temari detallat i els temes que inclou cada una d'elles.

INFORMA'T ARA GRATIS I SENSE COMPROMÍS

Oposicions Auxiliar Administratiu Catalunya

Estudios mínimos: GRADUADO ESCOLAR
  He llegit i afirmo la informació legal de masterd.es

Temari Administratiu
Actualitzat a la teva convocatòria
Formació Personalitzada
Seguiment amb el teu preparador
Èxit en aprovats
Excel·lents resultats convocatòries
Acadèmia Especialitzada
En oposicions auxiliar administratiu
Casos Pràctics
Preparació específica casos reals
Prova informàtica
Preparció teoria i pràctica
Compartir:  
Sol·licita Informació