Oposicions de agent rural en la Generalitat de Catalunya

Informació Oposicions Agent Rural

El Cos d’Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya es va crear l’any 1986 i és l’únic col•lectiu professional dedicat a la defensa del medi ambient amb presència a tot el territori català. Si t’agradaria treballar en la protecció del medi ambient com a agent rural a Catalunya, aquesta és la teva oportunitat.

50 Places Ofertades, Prepara't Ja

A causa de la conscienciació de la importància del medi natural, les institucions van prendre ja fa un temps la decisió d’especialitzar progressivament els agents rurals, per passar de tasques bàsicament tècniques o de gestió directa a conceptes molt més amplis de prevenció i protecció.

Els agents auxiliars rurals desenvoluparan activitats relacionades amb el bon coneixement del territori i del mitjà, que es basen també en la vigilància i la inspecció, actuant en els casos d’infracció administrativa i de delicte mediambiental.

En la feina diària d’un agent auxiliar rural de Catalunya hi ha quatre àmbits principals de treball: prevenció i investigació d’incendis forestals; fauna protegida, caça i pesca; recursos forestals; i espais naturals protegits.

Aquest curs de preparació de les oposicions al Cos d’Agents Rurals t’aportarà tot el necessari perquè superis amb èxit les proves d’accés a agent rural de Catalunya.

INFORMA'T ARA GRATIS I SENSE COMPROMÍS

Oposicions de agent rural en la Generalitat de Catalunya

Estudios mínimos: GRADUADO ESCOLAR
  He llegit i afirmo la informació legal de masterd.es

Solicitar Información