Oposicions Bombers de l'Ajuntament de Barcelona

Acadèmia Preparació Bombers Barcelona

Si el teu somni és ser bomber a Barcelona, aprofita aquesta oportunitat. Les oposicions de bomber de l'ajuntament de Barcelona es convoquen cada any i s'espera que segueixin convocant. Ara és el moment de començar a preparar-te!

Per superar les oposicions de bomber a l'ajuntament de Barcelona necessites comptar amb la millor preparació. A MasterD Barcelona et proporcionem un servei complet i personalitzat. Ens adaptem a les teves necessitats formatives i et preparem per superar amb èxit les proves teòriques i físiques.


Oposicions de bombers amb MasterD

Posem a la teva disposició el temari actualitzat per a bombers de l'ajuntament de Barcelona, professors que t'orientaran durant tot l'estudi i simulacres d'exàmens. A més et preparem per a l'entrevista personal basant-nos en casos reals, fins i tot les proves físiques de bomber.

En en l'acadèmia de MasterD Barcelona tenim més de 25 anys d'experiència preparant opositors com tu. Rebràs un assessorament personalitzat i flexible.

Anticipa't a la resta d'opositors. Una plaça fixa com a bomber a Barcelona t'està esperant. Aconsegueix la feina que vols amb l'ajuda de MasterD.

 

Requisits Oposicions Bombers de l'Ajuntament de Barcelona

  • Tenir la nacionalitat espanyola o la d’un dels estats membres de la Unió Europea.
  • Posseir títol de graduat/da en educació secundaria, graduat/da escolar, tècnic/a auxiliar corresponent a la formació professional de primer grau o un altre equivalent o superior.
  • Estar en possessió del carnet de conduir categoria C.
  • Tenir una talla mínima de 1,60 m i no superar el 1,95 m.
  • Haver complert 16 anys i no superar l’edat establerta per a la jubilació forçosa en la data de finalització de la presentació d’instàncies.
  • Declaració jurada o promesa manifestant que no esta inhabilitat per a l’exercici de les funcions publiques ni esta separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol administració pública.
  • Declaració jurada o promesa per la qual es pren el compromís de mantenir vigent el permís de conduir de la categoria C.
  • Certificat mèdic oficial conforme reuneix les condicions físiques necessàries per realitzar les proves físiques que recull l’annex II d’aquestes bases.

Els requisits s’hauran de complir en el moment de finalitzar el termini de presentació de sol·licituds i mantenir-los fins al moment de la presa de possessió de la plaça adjudicada.

INFORMA'T ARA GRATIS I SENSE COMPROMÍS

Oposicions Bombers de l'Ajuntament de Barcelona

Estudios mínimos: GRADUADO ESCOLAR
  He llegit i afirmo la informació legal de masterd.es

Compartir:  
Acadèmia a Barcelona
Classes, estudi i entrenament
Entrevista personal
Preparació basada en casos reals
Proves Físiques Bomber
Entrenador i simulacres reals
Temari Bomber Barcelona
Actualització constant
Formació Personalitzada
Seguiment amb el teu preparador
Videoclasses 24 hs

Accés a totes les classes en video

Compartir:  
Solicitar Información