Oposiciones Mossos d'Esquadra

Vols ser Mosso D'esquadra?

T´agradaria treballar a la policia autonòmica de Catalunya? Supera les oposicions de Mossos d´esquadra amb MasterD. Ser mosso d‘esquadra comporta una carrera professional amb un bon salari i una ocupació fixa.

Aquesta és la teva oportunitat. S´han produït canvis en els requisits per a Mossos d´esquadra: Ara s'exigeix ​​titulació de batxiller o equivalent. I s'ha eliminat el requisit d'edat màxima.

Actualment els mossos d´esquadra treballen com a policia integral en el camp de la seguretat ciutadana, de la policia judicial, administrativa i científica, entre d´altres.

Anima´t i treballa com a mosso d´esquadra, trobaràs l´ambient perfecte per desenvolupar-te com a persona i com a professional.

 

Acadèmia Preparació Mossos

El Cos de Mossos d´esquadra és un cos jove, ja que pocs dels seus integrants superen els 40 anys. També cal destacar que el 15% dels seus components són dones.

Ara et preparem per a l´entrevista personal basant-nos en casos reals.

Con la preparació de les oposicions per mosso d´esquadra tindràs la possibilitat d´entrar en un cos que s´encarrega, entre d´altres, de la seguretat ciutadana, la vigilància d´edificis i dependències de la Generalitat de Catalunya, la vigilància d´espais públics, la policia administrativa i judicial, inspeccionar activitats relacionades amb el medi ambient i el patrimoni cultural, col´laborar amb policies locals, etc.

En la nostra acadèmia preparem simulacres reals de la convocatòria de Mossos en la qual els alumnes poden mesurar el seu nivell tant en les proves físiques com a teòriques. Així tenen una primera presa de contacte amb la realització d'exàmens i proves.

Podràs acudir al nostre centre i realitzar diferents tallers i activitats pràctiques que et serveixin per ser el millor candidat que opta a aquesta plaça. Aquests tallers estaran sempre orientats alteu curs i a l'adquisició de les habilitats que són necessàries per aconseguir la teva plaça. Alguns exemples d'aquests tallers són: tècniques d'estudi, cerca d'ocupació, psicotècnics, competències digitals, oratòria, ortografia, com enfrontar-se a una prova de tipus test o de desenvolupament, comunicació verbal i no verbal, etcètera.

Amb el curs de Mosso d’Esquadra t’ajudem en la teva preparació per presentar-te a les convocatòries que es publiquin de guàrdia urbana de Barcelona. Al teu Campus Virtual tindràs un mòdul amd diferent material per la teva preparació, a més de tellers i classes específiques per Barcelona.

 

Proves Mossos

Les oposicions de mosso d'esquadra consten de tres fases:

FASE 1.

Primera prova: Coneixements i tests psicotècnics

Segona prova: Prova física. Els exercicis físics que cal superar són els següents:

Tercera prova: Adequació psicoprofessional. Consisteix en avaluar l'adequació de les característiques de la persona participant en relació amb les funcions a desenvolupar.

Quarta prova. Coneixements de llengua catalana. Les persones participants han de posseir els coneixements de nivell de suciència de català (C1), equivalent o superior Consta de dues parts:

FASE 2.

Curs selectiu a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya (no superior a 1350 hores). En aquest curs s'avaluen les competències tècniques (coneixements i procediments) i les competències clau (valors i actituds), determinades per l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Passaran a la fase del Curs selectiu segons l'ordre de puntuació obtinguda a la primera fase. Durant la realització del curs selectiu, les persones aspirants tindran un sou.

FASE 3.

Període de Pràctiques (mínim de 12 mesos de durada). Passaran a aquesta fase, segons l'ordre de puntuació obtinguda per la suma de les puntuacions de la fase d’oposició i del curs selectiu a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Es faran prestant servei efectiu en un lloc de treball determinat per la Direcció General de Seguretat ciutadana. Durant el període de pràctiques, les persones aspirants perceben les mateixes retribucions que una persona funcionària de carrera de la categoria de mosso/a del Cos de Mossos d’Esquadra.

 

Proves Físiques Mossos

En MasterD hem desenvolupat un exclusiu i complet sistema d'entrenamente físic que té com a única meta que superis de manera exitosa les proves físiques oficials de la teva oposició.

El nostre exclusiu sistema d´entrenament Personal Trainer 360 es basa en una preparació integral i personalitzada  de les teves proves físiques, tenint en compte tots aquells aspectes essencials de la teva preparació.

 

Temari Mossos

En MasterD disposaràs del temari actualitzat i adaptat a cada convocatòria. El temari d'oposicions per a mosso consta de 4 blocs dividits en:

Comença avui mateix a estudiar amb MasterD i aconsegueix la teva plaça a los mossos d´esquadra.

 

te informamos sin compromiso

Oposiciones Mossos d'Esquadra

Estudios mínimos: GRADUADO ESCOLAR
  He leído y acepto la información legalSolicitar Información